Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jótállás és elállás

Jótállás és elállás

Csak webáruházként üzemelünk, személyes átvételre nincs lehetőség.

A szállítást futárszolgálattal végezzük. A szállítási költség tartalmazza a csomagolási díjat is.

Elérhetőségeink: 06-70-314-5035 hétfőtől péntekig 8.00-18.00.  Amennyiben telefonon nem vagyunk elérhetőek, kérjük, küldjön e-mailt a info@szezonrafel.hu címre, és kollégánk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.

Számla kiállítása

A vásárlásról készült számlát a rendeléskor megadott e-mail címre küldjük Önnek a csomag feladásakor elektronikusan. Kérjük, ügyeljen az e-mail cím helyes megadására.

Garancia (jótállás):

Meghibásodás esetén a info@szezonrafel.hu e-mail címen vagy telefonon (06-70-314-5035) tájékoztatják a teendőkről. A jótállás nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

A Sebestyénné Kiss Márta E.V minden termékére minimum 1 év jótállást vállal. A kötelező jótállás alá eső termékek esetében jótállás időtartama az alábbiak szerint alakul:

  • a) 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,
  • b) 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
  • c) 250 000 forint eladási ár felett három év

A jótállás minden esetben a számlával vagy másolatával, a kötelező jótállás alá eső termékek esetében jótállási jeggyel is érvényesíthető.

A jótálláson alapuló javítási határidőről Társaságunk a regisztrációkor megadott email címen is jogosult a fogyasztót tájékoztatni.

A jótállásról bővebben az Általános szerződési feltételek 'A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztató' nevű mellékletéből tájékozódhat, vagy ide kattintva letöltheti.

Elállás joga

Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szerint a fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától 14 napon belül indokolás nélkül elállhat.

Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet

https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1400045.kor

Fogyasztó elállási/felmondási jogát gyakorolhatja a nyilatkozat-minta útján vagy az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozatával.

Ebből a célból Fogyasztó felhasználhatja az Elállási nyilatkozat minta mellékletet képező elállási nyilatkozat mintát is. LETÖLTÉS

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail keresztül történő értesítés esetén az e-mail küldésének idejét veszi figyelembe a Társaságunk a határidő számítás szempontjából.

Fogyasztó az elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja.

Fogyasztó az elállás közlésétől számított 14 napon belül köteles visszaküldeni a terméket.

A Sebestyénné Kiss Márta E.V-nek pedig az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül kell visszatérítenie a termék árát és a kiszállítás költségét is.

Elállás esetén a termék visszaküldésének a költsége a Fogyasztót terheli. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

Társaságunk követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkentés, illetve ésszerű költségeinek megtérítését.

A Sebestyénné Kiss Márta E.V kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón.

A nem gyakorolható jogok melléklete tartalmazza azokat az eseteket, amikor a fogyasztó nem érvényesítheti Kormányrendelet 20. §-a szerinti az elállási vagy felmondási jogát. LETÖLTÉS