Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Napelemes Utcai Lámpa LL-006
7.190 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
kültérifények

Napelemes Utcai Lámpa LL-006

7.190 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Elérhető
Cikkszám: SZF-KULAMP-123-LL-006
Szállítási díj ennyitől: 1.090 Ft
Várható szállítás: 2024. május 15.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 72

Világítsa meg egyszerűen és hatékonyan a szükséges területeket ezzel a hosszú életű, energiatakarékos LED kültéri világítással, amelyben biztosan nem fog csalódni! Vásároljon kockázatok nélkül, elállási és pénzvisszafizetési garanciával

Rendelésfelvétel telefonon is lehetséges: 06-70-314-5035

Leírás

Napelemes Utcai Lámpa LL-006 

Napelemes LED biztonsági lámpánk egy intelligens mozgásérzékelővel van beépítve, amely akár 17 láb távolságig érzékeli a mozgást. A lámpa Automatikusan ki- és bekapcsol. Automatikus BE, ha a rendszer mozgást észlel, ha nem érzékel mozgást, a lámpa 20 másodperc múlva Automatikusan kikapcsol. Más szóval, ha egy személy aktív marad az érzékelő tartományában, a lámpa bekapcsolva marad.

Műszaki adatok:

  • Anyag: Műanyag
  • Típus: Napelemes lámpák Kültéri
  • Áramforrás: Napenergiával működő
  • Stílus: Távirányító
  • Fényforrás típusa: LED Solar Motion Sensor
  • Fények: Állandó fény, mozgásérzékelő, A fényerő távirányítóval testreszabható.

Három világítási mód: Használja a távirányítót vagy a gombot a világítás be- és kikapcsolásához, valamint az üzemmódok váltásához:

  • 1. Mozgásos üzemmód (20 másodpercre teljes fényerőre kapcsol, csak mozgás érzékelése esetén)
  • 2. Halvány fény + mozgásaktivált mód (Ez az üzemmód folyamatos 20 lumenes fényt biztosít, majd 20 másodpercig teljes fényerőre aktiválódik, ha mozgást észlel)
  • 3. Stay On Mode (Ez az üzemmód fél fényerőt biztosít folyamatos világítás 4-5 órán keresztül, mozgástól függetlenül). Napenergiával működő: A napenergiával működő utcai lámpa nappal töltődik, éjszaka pedig automatikusan világít. Nincs szükség vezetékekre, így gazdaságos, alacsony szén-dioxid-kibocsátású és környezetbarát élettartamot biztosít. (Megjegyzés: A napelem töltése a fény időtartamától és az időjárási viszonyoktól függ. Minél erősebb a nap, annál rövidebb a töltési idő. Felhős vagy esős napokon az akkumulátor hatékonysága csökken, ami rövidebb világítási időt eredményez.)

COB LED technológia: COB (chip-on-board) A LED-ek a legújabb és legfejlettebb technológia a mai piacon. Több mint háromszorosára növelheti a megvilágítási területet. A hagyományos LED-technológiához képest a COB LED-ek világosabbak, kevesebb energiát fogyasztanak, és jobb minőségű fényt adnak ki.

Széleskörű alkalmazás:

  • Kiválóan alkalmas éjszakai biztonsági világításra, mivel IP65 vízálló.
  • Tökéletes bejárati ajtóhoz, garázshoz, teraszhoz, ösvényhez, teraszhoz, medencéhez, kerthez, udvarhoz, verandához stb.
  • A csomag tartalma: 1 x kültéri napelemes lámpa

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek