Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hűségpont rendszer

Hűségpont rendszer és Törzsvásárlói Club
Gyűjtsd a kedvezményekre váltható hűségpontokat!

Pontokat minden újonnan leadott rendelés után kaphatsz, amiket bármelyik következő vásárlásnál felhasználhatsz.

FONTOS! A rendelésed leadásának végénél lehetőséged lesz felhasználói fiókot regisztrálnod, amely mindenképpen szükséges lesz ahhoz, hogy a legközelebbi vásárlásodnál kedvezményekre tudd váltani kapott pontjaidat! Ezért fontos tudnod, hogy csak a vásárlói fiókodba belépve tudod gyűjteni, és felhasználni is a pontokat.

Hogyan lehetsz a törzsvásárlói klub tagja?

Amennyiben legalább egyszer vásároltál már nálunk, azonnal tagja leszel az Szezonra Fel! Törzsvásárlói Klubnak.

Hogyan működik a Szezonra Fel! Törzsvásárlói Klub?

Általánosságban minden 100 Ft, akciós termékeknél 150Ft összegű vásárlásod után 1 pontot írunk jóvá Neked. Tehát, ha 10.000 Ft összegben vásárolsz, akkor 100 pont üti a markodat. Szállítási és egyéb terméken kívüli költségekért nem jár hűségpont.

Előfordul, hogy bizonyos termékekért kevesebbet, de akár dupla vagy tripla hűségpontot is szerezhetsz. Kísérd figyelemmel különleges ajánlatainkat. Legyél aktív tagja a Szezonra Fel! Törzsvásárlói Klubnak!

Mikor kapom meg a hűségpontokat, és mikor vásárolhatom le?

Amikor leadtad a rendelésedet a Törzsvásárlói Klub tagjaként, és át is vetted a csomagot, akkor lesz aktiválva a hűségpontod. Ettől kezdve bármikor levásárolhatod. Azonban úgy is dönthetsz, hogy tovább gyűjtöd a pontokat, és majd később használod fel őket.
Fontos! Arra azonban figyelj, hogy 180 napon (6 hónap) belül használd fel a hűségpontokat, mert különben elévülnek.

Mennyit érnek a hűségpontok?

A Szezonra Fel! Törzsvásárlói Klub tagjai az összegyűjtött pontjaikat felhasználva jóval kedvezőbb áron vásárolhatnak. Ugyanis hűségpont a beváltásnál 5 Ft-ot ér a Szezonrafel.hu webáruházban!

Egy kis matek: Tehát, mint a fenti példában 10.000 Ft összegben vásárolsz. Ekkor 100 hűségpontot írunk jóvá Neked. A következő vásárlásodnál ezt a 100 pontot, 100 x 5 = 500 Ft kedvezményre válthatod!
Ezesetben százalékban kifejezve ez 5% kedvezményt jelent!

Kedvezményeddel szabadon gazdálkodhatsz. Hűségpontjaiddal kedvezőbb áron juthatsz hozzá a Szezonra Fel! Webáruház termékeihez.

Regisztrálj fiókot ide kattintva